Български (България)English (United Kingdom)

Изпит за сертификат "Сертифициран дизайнер/ консултант на пасивни къщи" (CEPH)

Една от главните причини за участието в курса "Сертифициран дизайнер/ консултант на пасивни къщи" е успешното вземане на изпита за сертификат за дизайнер/консултант. Energy Plus International ще ви подготви за предстоящия изпит като заедно с това е необходимо високо ниво на ангажираност и упорита работа от вас като участници. Международният изпит се подготвя от Института за Пасивни Къщи в Дармщат, Германия и се провежда само четири пъти в годината. Успеваемостта на нашите участници от последните проведени изпити е 100%. Повече за това може да прочетете на този линк.

Предстоящи дати за изпити:

8 юни, 2018 гр. София

Международен изпит "Сертифициран дизайнер/ консултант на пасивни къщи" (CEPH)

гр. София

9:30 - 12:30 часа, 8 юни 2018

Изпитът ще се проведе на български и английски език.

Изпит за сертификат - 8 юни, 2018 год. гр. Варна. Международният изпит се подготвя от Института за Пасивни Къщи в Дармщат, Германия и се провежда само четири пъти в годината. Изпитът ще се проведе на български език. Такса за изпита за сертификат: 270 евро без ДДС (Голяма част от тази сума превеждаме на PHI, където се прави проверка на тестовете и се издава лиценза.)

Софтуер за проектиране на Пасивни сгради РНРР9 (английска версия) - Притежаването на РНРР лиценз вече е задължително условие на Passivhaus Institut (PHI) Германия, за да бъдете допуснати до изпит за сертификат. За нашите студенти, които участват в обучението предлагаме отстъпка при закупуването на софтуера. Цена на РНРР9 (английска версия): 170 евро без ДДС.

Регистрирайте се за предстоящия изпит като попълните регистрационната форма онлайн.

Изпитът за сертификат “ Сертифициран дизайнер / консултант на Пасивни къщи” ще бъде проведен в следната последователност:

  1. Въпросите и материалите за изпита се подготвят от Института за Пасивни къщи (Passivhaus Institut) Дармщадт, Германия.
  2. Курсистите, успешно преминали курса "Сертифициран дизайнер/ консултант на Пасивни къщи" полагат изпит за сертификат.
  3. "Energy Plus International" извършва първата корекция на изпита.
  4. Втората корекция на изпита се извършва от Института за Пасивни къщи (Passivhaus Institut) Дармщадт, Германия.
  5. Успешно положилите изпит курсисти получават титлата "Сертифициран дизайнер/консултант на пасивни къщи" и имената им се вписват в регистъра на страницата www.passivhausplaner.eu за период от 5 години от получаването на сертификата.

Списък с темите, които се изучават по време на курса и които са в основата на изискванията за изпита"Сертифициран дизайнер/консултант на Пасивни Къщи" може да намерите тук.